Categorieën
Uncategorized

Kinderkleding

Ben je nog op zoek naar een leuk kraam cadeau voor aanstaande ouders? Soms kan het best lastig zijn om een origineel cadeau te bedenken. En wat zijn bijvoorbeeld cadeau’s die het altijd goed doen? In dit artikel beantwoord ik hopelijk je vragen.

Kleding

Een ding wat ik je kan verzekeren is dat kindermerkkleding het altijd goed doet. Elke (aanstaande) ouder zou het leuk vinden om kleding te krijgen voor hun kind. Het lastige is alleen wel dat het in de smaak moet vallen en welk kledingstuk het meest van pas kan komen. Qua kledingstuk kun je dan het beste een rompertje kopen. Dit zal altijd van pas komen en dan is het vooral verstandig om het net 1 of 2 maten te groot te kopen, want het verschilt heel erg per pasgeboren baby hoe groot of klein de baby is. Door het bewust te groot te kopen zal de baby het vrijwel zeker passen en dragen. Alleen nu je weet welk kledingstuk je moet kopen is 1 vraag nog niet beantwoord en dat is; welke kleur kun je dan het beste kopen? Voor een baby is het tegenwoordig helemaal trendy als je niet specifiek jongens- of meisjeskleding koopt. Kies daarom dus een kleur die daar tussen in ligt. Witte rompers zijn daarentegen weer te saai, dus ga voor een leuk kleurtje/printje (niet blauw of roze) en je weet zeker dat het cadeau in de smaak zal vallen.

Andere ideeën

Veel mensen geven kleding voor de baby, maar wat ook erg leuk is om te doen, is het kopen van een cadeau wat gericht is aan de ouders. Geef bijvoorbeeld een leuk samengesteld pakket met allerlei lekkere dingen of een soort overlevingspakket voor ‘het overleven van een eerste kindje’. Je kunt dan helemaal los gaan met dingen die de aanstaande ouders leuk of lekker zullen vinden en ik kan je verzekeren dat je origineel bent. Nou is het wel gebruikelijk om dan ook iets voor de baby te halen, maar ook daarop kun je helemaal los gaan of je kunt, zoals hierboven al als tip is gegeven, een leuk rompertje kopen.

Geef een reactie