Categorieën
Uncategorized

Zelf sieraden maken

Hebben jullie binnenkort een vriendinnen uitje en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Zelf sieraden maken is een leuke activiteit om met je beste vriendin of vriendinnengroep te doen. Nu denk jij misschien: “dit kan ik helemaal niet”! Maak je geen zorgen, want met de juiste materialen, een goede sfeer en de hulp van je vriendinnen is dit een fluitje van een cent. Waar begin je met het voorbereiden van deze leuke activiteit? In deze blog zullen wij je meer informatie geven over verschillende soorten kralen en bedels om zo de mooiste sieraden te kunnen maken.

Bedels

Of je nu van plan bent om een armband, ketting of oorbellen te maken. Bedels en hangers zijn een makkelijke manier om binnen korte tijd een mooi sieraad te maken. Bedels en hangers bestaan in verschillende kleuren en vormen. Zo zal je eerst moeten bepalen welk kleur sieraad je wilt maken. Ga je voor zilver, goud of toch voor brons? Wanneer je deze keuze gemaakt hebt kan je vervolgens op zoek gaan naar de mooiste bedel of hanger voor aan je sieraad. Hierbij kan je denken aan schelpen, knopen, kwastjes, veren of puntstenen om aan je armband, ketting of oorbellen te hangen. Ben jij benieuwd naar wat ons assortiment aan bedels en hangers te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje!

Kralen

Naast dat je een relatief eenvoudig sieraad met bedels of hangers kan maken is er natuurlijk ook de mogelijkheid om kralen te gebruiken voor jouw nieuwe sieraad. Kralen bestaan in alle soorten, kleuren, maten, materialen en vormen. Zo bestaan er grote maar ook kleine kralen, heb je kralen van hout maar ook van glas en bestaan er kralen in iedere vorm die je maar kan bedenken. Door het lezen van al deze verschillende opties kunnen wij ons voorstellen dat je niet meer weet wat jij nou wilt. Zo bedenken wij voor het uitkiezen van kralen altijd eerst wat voor sieraad wij willen maken. Voor oorbellen heb je nou eenmaal minder kralen nodig dan voor bijvoorbeeld een ketting.

Heb jij al besloten welke bedels of kralen jij wilt gebruiken voor je nieuwe sieraad? Houd in gedachten dat wat je ook kiest, sieraden maken altijd een leuke activiteit is!

Geef een reactie